Film

Als het om film en fotografie gaat werken DeMediaBoys met het modernste 4K HD equipment, waarbij wij waar nodig ook gebruik maken van 4K Drones of 3D animaties. Voor vastgoed ontwikkelaars werken wij met 3D animaties vanuit de Cat tekeningen. Zie het maar zo: je hebt je pand al verkocht of verhuurd voordat je maar in 1 steen geïnvesteerd hebt. Een film zegt meer dan duizend woorden! Wil je scoren met jullie bedrijf… en wil je dit delen? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak met DeMediaBoys

Werkwijze

1. CONCEPT & SCRIPT
Het maken van een goede film, commercial of bedrijfsfilm begint eigenlijk al bij ons eerste werkbezoek. Wij luisteren naar jullie wensen en doelstellingen, maar voelen ook direct de vibe binnen jullie bedrijf. Tijdens diverse brainstormsessies bepalen we samen welke uitstraling jullie commercial/bedrijfsfilm moet hebben, en wat de kijker moet onthouden om voor jullie het hoogst haalbare resultaat te bereiken. Wij maken geen film om een film te maken, maar willen een film maken die bijdraagt aan jullie succes! Wij begrijpen als geen ander dat een opdrachtgever het liefst een aantal punten in de film belangrijk wil maken, maar kijk uit: beter kort met 1 doel, dan lang en niet bekeken. We kennen allemaal die films waar je bij in slaap valt. Met jullie input komen we tot het definitieve script. Vervolgens maken wij een gedetailleerde shotlist, die als een handige houvast dient tijdens de definitieve opname.

2. PRODUCT
Als het concept definitief en het script geschreven is gaan we “in Productie”. We kijken hoe we zo goed en snel mogelijk de juiste shots kunnen schieten. We stellen de crew samen, regelen eventueel acteurs en figuranten. We bepalen locaties, hoe wat en waar we gaan filmen, en maken een callsheet zodat iedereen weet wat er van hem/haar verwacht wordt.

3. OPNAMEN
Bij de definitieve opname, waar jullie natuurlijk bij kunnen zijn, is het flink knallen. Een strak schema, maken de opname ook erg gepassioneerd, en iedereen voelt de spanning om meer dan het beoogde resultaat te bereiken. Voor veel opdrachtgevers is dit ook de dag van hun leven! De stress maar vooral de passie kun je voelen!

4. MONTAGE
Als alle opnamen erop zitten, laden onze editors al het beeldmateriaal in de computers en dan starten we de montage. De Media Boys beschikt over een eigen muziekuitgeverij, en kunnen hier onuitputtelijk gebruik van maken.  Eerst wordt er een ruwe montage gemaakt, die wordt meer en meer verfijnt. Precisie werk van de bovenste plank.  Daarna komt nog de audio nabewerking, kleurcorrectie etc. etc. waarbij jullie boodschap constant centraal staat.

5. RESULTAAT
Als alle bovenstaande zaken naar wens zijn, dan leveren wij jullie de film aan. Blu-Ray, Internet, Omroepen, alle formaten kunnen wij aan.

Weet je alles? Alles begint met een goed gesprek, dus neem nu contact met ons op!