Web

Webdesign
Een website moet naast functioneel ook mooi zijn. Aansprekende foto’s/ films, een heldere indeling en een sfeer die perfect aansluit bij je bedrijf.
Het ontwerpen van een goede website is een samenspel tussen de klant en De MediaBoys. Wat wil je bereiken met je website? En wat spreekt je doelgroep aan? Wat zorgt ervoor dat de bezoeker op je website blijft? Het gaat om de beleving, het gevoel, de emotie die opgewekt wordt tijdens het openen en doorlopen van de pagina’s. De bezoeker moet direct vinden waar hij naar zocht en niet meer verder willen zoeken. Als je website logisch is ingedeeld, voelen bezoekers zich begrepen. De navigatie en de opbouw van je website moeten dus aansluiten bij het verwachtingspatroon van je klant. Ook is het van belang dat je website bijdraagt aan je business. Om die reden zetten we de bezoeker regelmatig aan tot actie.

Nieuwste technieken
Websites worden al lang niet meer alleen via een ‘ouderwetse’ computer bekeken. Steeds vaker gebruiken mensen een tablet of smart phone. Met responsive design zorgen onze ontwerpers ervoor dat jullie website zich automatisch aanpast aan het apparaat waarmee de bezoeker deze bekijkt. Op deze manier wordt jullie website altijd optimaal weergegeven.Webshops
Een webshop heeft een totaal ander doel en de bezoeker heeft hierbij andere wensen. Eenvoud, vertrouwen en gebruikersgemak zijn hierbij de kernwoorden. We integreren de meest gebruikte betalingsmodules om iedere betalingwens van jullie klant van dienst te kunnen zijn.
Een aantal functionaliteiten op een rijtje:

Uniek design
Zelf uw producten beheren
De status van de producten beheren
Alle niet genoemde functionaliteiten op maat
Wij werken met alle betalingskoppelingen

SEO voor uw website of webwinkel
Een websitebezoek begint vaak bij een zoekmachine. Natuurlijk wil je bovenaan staan bij de meest toonaangevende zoekmachines. Weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Wij kunnen dit onder andere voor jullie doen door middel van zoekmachine optimalisatie. Door de juiste techniek, strategie, inhoud en linkbuilding wordt jullie website of webshop beter gevonden. Wat zal resulteren in een stijging van het aantal klanten.