Film
Enig idee wat een 007 film kost ? Wij ook niet, maar het is veel ………heel veel! Je hoort vaak genoeg het woord “budget overschrijding” in de filmwereld. Zo zie je maar, als de opdrachtgever geen gedetailleerde offerte heeft, weet ie niet wat de film of commercial gaat kosten. Zeg maar……een open einde. DeMediaBoys houden van transparantie en openheid, vandaar dat een offerte bij ons tot de laatste komma is ingevuld.

Website en webshop

Wat kost een website of een webshop? Tja, goede vraag. Wat kost een auto? Moet hij hard kunnen? Leer of stof? Elektrisch of zwengelen? Automaat of handgeschakeld? Kortom: de ene website is de andere niet. Oke, een eenvoudige website met alleen een homepage en een simpele pagina structuur is zo begroot. De websites en webshops die wij realiseren variëren van eenvoudig tot complex. Door vooraf in gesprek te gaan over gewenste uitstraling, doelstelling en inhoud spreken we precies af wat u kunt verwachten en welke functionaliteit verwerkt wordt. Open eindjes worden daardoor vermeden. U weet dus precies waar u aan toe bent.

Apps
Omdat applicaties nog steeds een relatief nieuw fenomeen zijn, is de markt nog erg dynamisch. Prijzen voor het ontwikkelen van applicaties kunnen enorm verschillen. Om ervoor te zorgen dat u niet halverwege voor verrassingen komt te staan, zal één van onze applicatie ontwikkelaars geheel vrijblijvend samen met u aan tafel gaan om een reële schatting te geven van wat een applicatie zal gaan kosten. Voordat we de app maken, bent u dus goed op de hoogte van de kosten die hieraan verbonden zullen zijn.

Aanvragen